Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SI-vanhempien vertaistukiviikonloppu

7.9. - 8.9.

UUTUUS!

Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa SI-lasten vanhempien vertaistukiviikonloppu. Paikkana on Hotel Vallonia Vaasassa ja aika 7.-8.9. Ohjelmassa on kaksi asiantuntijaluentoa, Mira Jussilalta ja Katri Lehmuskoskelta sekä paljon vapaata aikaa vertaistukikeskustetuille. Majoutuksessa pieni omavastuu (25e/hlö), josta voi hakea vapautusta.

Viikonloppu on tarkoitettu SI-lasten vanhemmille tai huoltajille ja paikalle voi saapua myös yksin. Jäsenistön toiveesta tapahtuma on lapseton, jotta osallistujat voivat rauhassa keskittyä luentoihin ja vertaistukeen. Ilmoittautumiset 5.8. mennessä.

Ohjelma

Ilmoittaudu

Olen koulutukseltani perhe- ja paripsykoterapeutti (Valvira), ja pohjakoulutukseltani olen sosionomi (ylempi AMK). Lisäksi olen käynyt mm. Kiikku-vauvaperhetyön erikoistumisopinnot ja lukuisia muita pienempiä koulutuksia liittyen perheiden kanssa työskentelyyn. Tällä hetkellä opiskelen vakauttavaa perheterapiaa (traumakoulutus). 

Työurani aikana olen työskennellyt perheiden ja parien kanssa hyvin monissa eri toimintaympäristöissä. Perheiden parissa työskentely on minulle luonnollista ja tulen sujuvasti juttuun niin pienten kuin hieman varttuneemmankin väen kanssa. Terapiassa työskentelyäni ohjaa pitkälti kiintymyssuhdeteoria ja olen kiinnostunut siitä, miten lapsuuden erilaiset vuorovaikutussuhteet näkyvät tavassamme olla vanhempi ja puoliso. Traumakoulutuksen myötä kehollisuus ja sen yhteys mieleen on alkanut kiinnostaa minua kovasti ja myös vakauttavat keinot ovat nykyisin luonteva osa työskentelyäni.

Edellä mainittujen koulutusten lisäksi olen myös puoliso ja kolmen teini-ikäisen lapsen ihan tavallinen äiti.

– Mira Jussila, perhe- ja paripsykoterapeutti, sosionomi

SI-vanhempien vertaistukiviikonloppu

Tiedot

Alkaa:
7.9.
Loppuu:
8.9.
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

LapCI ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.