Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

CIsumusa – syksy 2019

24.10. - 12.12.

CIsumusa – Puhemuskareita kuulon ja kielen tueksi

 

HAE MUKAAN TOIMINTAAN

CIsumusa-hankkeessa järjestetään puhemuskari- ja etämuskaritoimintaa pienille kuulovammaisille lapsille. Hankkeen tavoitteena on saada musiikki osaksi kuulovammaisten lasten perheiden arkea varhaislapsuudesta asti ja musiikin kielenkehitystä tukevien hyötyjen ulottaminen kuulovammaisten lasten perheisiin. Toiminta alkaa syksyllä 2019 Helsingissä, laajentuen myöhemmin muille paikkakunnille. Tavoitteena on kehittää projektin aikana etämuskaritoimintaa.

Toiminta on maksutonta.

Puhemuskaritoimintaan voi osallistua syksyllä 2019 Helsingissä. Ryhmän vetämisestä vastaavat puheterapeutti logopedian yliopistonlehtori Ritva Torppa ja musiikkiterapeutti, musiikin varhaiskasvatuksen lehtori Laura Huhtinen-Hilden. Ryhmän toimintaan osallistuu myös logopedian (puheterapeutti) ja musiikin varhaiskasvatuksen opiskelijoita.

Puhemuskari on suunnattu 0-6 -vuotiaille kuulovammaisille lapsille sekä heidän vanhemmille/huoltajilleen. Toimintakerrat järjestetään 2019 syksyllä Helsingissä 24.10, 31.10, 7.11, 21.11, 28.11, 12.12 ensisijaisesti klo 10.00. Jos osallistujia ei saada tarpeeksi aamupäiväksi, aika vaihtuu iltapäiväksi klo 17.00. Valitse sopiva aika ilmoittautumislomakkeesta. Ennen toimintakertoja puheterapeuttiopiskelijat haastattelevat perheitä. Tästä sovitaan erikseen.

Toimintaan sisältyy yksi vertaisviikonloppu, johon ovat tervetulleita kaikki puhemuskarilaisten perheet. Viikonloppu vietetään Helsingissä ja osallistujille järjestetään yöpymismahdollisuus. Ohjelma ja päivämäärät laaditaan osallistujien toiveiden mukaisesti.

Toimintaa järjestää LapCI ry, Helsingin yliopisto, Metropolia, Lindforsin säätiö, Resonaari ja Aatu Mällinen.

CIsumusa – syksy 2019

Tiedot

Alkaa:
24.10.
Loppuu:
12.12.

Tapahtumapaikka

Helsinki

Järjestäjä

LapCI ry
Puhelin:
045 8590 888
Sähköposti:
mari.maenpaa@lapci.fi
Kotisivu:
www.lapci.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.