Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

CIsumusa – syksy 2019

24.10. - 12.12.

CIsumusa – Puhemuskareita kuulon ja kielen tueksi

CIsumusan ilmoittautuminen syksyn 2019 ryhmiin on päättynyt.

CIsumusa-hankkeessa järjestetään puhemuskari- ja etämuskaritoimintaa pienille kuulovammaisille lapsille. Hankkeen tavoitteena on saada musiikki osaksi kuulovammaisten lasten perheiden arkea varhaislapsuudesta asti ja musiikin kielenkehitystä tukevien hyötyjen ulottaminen kuulovammaisten lasten perheisiin. Toiminta alkaa syksyllä 2019 Helsingissä, laajentuen myöhemmin muille paikkakunnille. Tavoitteena on kehittää projektin aikana etämuskaritoimintaa.

Toiminta on maksutonta.

Puhemuskaritoimintaan voi osallistua syksyllä 2019 Helsingissä. Ryhmän vetämisestä vastaavat puheterapeutti logopedian yliopistonlehtori Ritva Torppa ja musiikkiterapeutti, musiikin varhaiskasvatuksen lehtori Laura Huhtinen-Hilden. Ryhmän toimintaan osallistuu myös logopedian (puheterapeutti) ja musiikin varhaiskasvatuksen opiskelijoita.

Puhemuskari on suunnattu 0-6 -vuotiaille kuulovammaisille lapsille sekä heidän vanhemmille/huoltajilleen.
Toimintakerrat järjestetään 2019 syksyllä Helsingissä 24.10, 31.10, 7.11, 21.11, 28.11, 12.12 ensisijaisesti klo 10.00. Jos osallistujia ei saada tarpeeksi aamupäiväksi, aika vaihtuu iltapäiväksi klo 17.00. Valitse sopiva aika ilmoittautumislomakkeesta.
Ennen toimintakertoja puheterapeuttiopiskelijat haastattelevat perheitä. Tästä sovitaan erikseen.

Toimintaan sisältyy yksi vertaisviikonloppu, johon ovat tervetulleita kaikki puhemuskarilaisten perheet. Viikonloppu vietetään pääkaupunkiseudulla ja osallistujille järjestetään yöpymismahdollisuus. Ohjelma ja päivämäärät laaditaan osallistujien toiveiden mukaisesti.

Toimintaa järjestää LapCI ry, Helsingin yliopisto, Metropolia, Lindforsin säätiö, Resonaari ja Aatu Mällinen.

CIsumusa – syksy 2019

Tiedot

Alkaa:
24.10.
Loppuu:
12.12.

Tapahtumapaikka

Helsinki

Järjestäjä

LapCI ry
Puhelin:
040 809 70 49
Sähköposti:
saana.poutanen@lapci.fi
Kotisivu:
www.lapci.fi

2 thoughts on “CIsumusa – syksy 2019

 • 29.7.2019 16:50:sta
  Permalink

  Olisimme kyllä kiinnostuneita, mutta Helsinki turhan kaukana kulkea pienen lapsen kanssa. Meillä 2018 syntynyt tyttö jolle suunnitteilla sisäkorvaistuteleikkaus. Onko tietoa missä päin tulee jatkossa olemaan toimintaa jos laajenee muille paikkakunnille? Asumme Hämeenlinnassa

  Vastaa
  • 30.7.2019 09:35:sta
   Permalink

   Hei Nora!

   Kiva kuulla, että CIsumusa-hanke kiinnostaa teitä. Tosiaan hanke alkaa syksyllä 2019 Helsingissä, jatkaa 2020 syksyllä – 2021 keväällä Keski-Suomeen ja 2021 syksyllä – 2022 keväällä Pohjois-Suomeen. Tarkkoja paikkoja Keski- ja Pohjois-Suomen toiminnalle ei ole vielä päätetty ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia paikkakunnista.

   Teemme tällä hetkellä töitä etämuskaritoiminnan käynnistämiseksi ja toivomme, että saamme etämuskarin käyttöön jo ensi keväänä. Tällöin toimintaan voi osallistua mistä vain, pelkästään toimivan internetyhteyden, tietokoneen/tabletin ja web-kameran avulla. Tämä voisi olla teille sopiva vaihtoehto, jos toiminta tulee sijoittumaan liian kauas omalta paikkakunnaltanne. Jos etämuskari saadaan käyttöön kevääksi 2020, voitte hakea jo vaikka Helsingin etämuskaritoimintaan. Tiedotamme asiasta sivuillamme ja Facebookissa, heti kun asia varmistuu.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.