Pokémon go LIVE!

Helsingin Luovan toiminnan kerho jatkuu syksyn kerhosta tutulla elokuva teemalla. Kerhossa lapset saavat itse suunnitella elokuvan joka sitten kuvataan yhdessä ohjaajien kanssa. Koska elokuva oli jo saatu purkkiin, järjestimme lapsille palkintopäivän. Palkintopäivänä pelasimme hurjan hauskaa Pokémon go LIVE -peliä. 

Mahtavinta tässä pelissä on se, että siihen ei tarvitse ollenkaan puhelimia! Pelissä on ideana etsiä joukkueissa pelialueeelta piilotettuja Pokemoneja. Ennen kuin voit napata Pokemonin, sinulla tulee tietenkin olla Pokemonpallo.
Jos pallot pääsevät loppumaan, sinun täytyy etsiä Pokestop ja suorittaa sen määräämä tehtävä. Tehtäviä oli monenlaisia. Lapset pääsivät mm. laulamaan, hyppimään ja esittämään pantomiimia.

Pokemoneja oli piilossa vähintäänkin se 50 kpl. Kun Pokemonit oli löydetty, alkoi Pokébattlet. Lajeina olivat tällä kertaa Pokepalapeli, Pokelabyrintti ja Pokestudio. Pokepalapelissä joukkueet kilpailivat siitä kuka kokoaa palapelin nopeiten. Labyrintissä kilpailtiin siitä, kuka selviää nopeiten ulos kalvolabyrintistä. Pokestudiossa taas lapset pääsivät suunnittelemaan ihka oman Pokemoninsa. Ja niitähän syntyi vaikka minkälaisia! Kun Pokébattlet oli taisteltu, voittajiksi kruunattiin kaikki kerholaiset. Kaikki olivat vain yksinkertaisesti niin hyviä, että olisi ollut mahdotonta
valita vain yksi voittaja. 

Lapset olivat oikein tyytyväisiä saadessaan omat todistukset Pokémon taidoistaan.  Näitä ei ihan jokaiselta löydy.

Seuraavaan kerhokertaan! Silloin onkin vuorossa elokuvamme ensi-ilta.

 

 

 

Pokémon go LIVE Helsingin kerhossa
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.