Hello world – nyt se on julki!

Tarkkaavaisimmat ovat varmaankin jo huomanneet, että LapCI ry:n sivut kokivat kesän 2015 aikana melkoisen muodonmuutoksen. Aika oli ajanut vanhan ulkoasun ohi ja päätimme keväällä päivittää nämä sivut uuteen uskoon. Mariannen kesäloman aikana Ulla pääsi verestämään vanhoja taitoja www-sivujen luonnin pauloissa. Monenmoista haastetta oli matkan varrella, mutta nyt ollaan jo aika hyvällä mallilla.

Tekstejä siirrettiin vanhoilta sivuilta siltä osin, kun ne olivat vielä freesejä tai helposti muokattavissa. Uuden sivupohjan ansiosta pystyimme ihan uutena juttuna aloittamaan tämän blogin ja kirjoittelemme täällä välillä implanttiasian lisäksi toimistomme kuulumisia. Myös tiedotteiden “nettijatkot” julkaistaan jatkossa blogiteksteinä, joten ne jotka haluaa tietää jostain aiheesta syvällisemmin suunnistaa paperitiedotteen ääreltä myös tänne!

Auta meitä!

Kuten kaikki uusi, tämäkään sivusto ei ole lopullisessa muodossaan. Jos löydät kirjoitus- tai asiavirheitä tai sinun mielestäsi jollekin sivulle joku kuva tai Youtube-videolinkki “ois kiva” – kommentoi vaikka tämän tekstin alle tai heitä meille sähköpostia osoitteeseen info@lapci.fi – parhaat ideat ja neuvot me luvataan palkita pienillä ylläripalkinnoilla!

Tänne uuteen blogiin otetaan myös vierailevia kirjoittajia, jos siis haluat saada äänesi kuuluviin – ole meihin yhteydessä, sovitaan vähän aiheesta ja julkaisuajankohdasta. Mukavia aiheita olisivat muun muassa harrastukset tai vinkit elämästä SI:n kanssa.

Kuten LapCI ry:n SingStar-pelissäkin laulellaan Jonna Tervomaan biisiä: “Pelasta mut (=LapCI ry:n blogi), jos se sopii sinun pirtaan!” Niin jeesiä otetaan ilolla vastaan!

Kuulumisiin!

Terkuin #webmaster #yleisnainen_Jantunen #toiminnanjohtaja Ulla

Kohta on valmis keko komea!

2 thoughts on “Kohta on valmis keko komea!

 • 24.8.2015 10:23:sta
  Permalink

  Hienoa!! Onnea!! Ilolla kuittaan onnistuneen kotisivu-uudistuksen. Hyvä Ulla, Marianne ja uusi, ponteva hallitus!
  (Miksi muuten tuon edellisen kolumnin nimi on “kotisivu”? Eikö se ole otsikko)

  Vastaa
  • 24.8.2015 12:56:sta
   Permalink

   Kiitos kauniista palautteesta. Palataan Leena sähköpostitse tuohon Kotisivu-otsikkoon, meille tänne ei nimittäin näy “Kotisivu”-otsikkoa vaan edellisen kolumnin nimi on: “← Gradu sisäkorvaistutelasten englannin kielen oppimisesta”. Voi olla tämän uuden sivun lastentauteja vielä, korjaamme paria muutakin kohtaa, jahka ehdin sukeltaa “konepellin alle”.

   Ulla

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.